Az Év Irodája 2021: Két irodánk is a nyertesek között!

,,Sokszínű és változatos közösségi terek, hatalmas lounge zónák, dolgozói jóllét és fenntarthatóság, formálódó hibrid modellek – ezek jellemzik a legújabb hazai irodákat, amelyek már a járvány utáni munkakultúrát jelenítik meg.”

Ez áll a Realista sajtóközleményének bevezetőjében, melyben lerántják a leplet az áprilisi Az Év Irodája 2021 díjátadó nyerteseiről.

Ezúttal 2 olyan iroda is versenybe szállt a legjobb irodának járó címért, melyeket a Bravosincord segített megtölteni a 21. századi elvárásoknak megfelelő, funkcionálisan és megjelenésükben is kiemelkedő bútorokkal.

Büszkék vagyunk rá, hogy mindkét iroda díjazásban részesült:

Az Év Irodája Kisvállalati Díj: Trenkwalder Hungary


A helyszín kiválasztása során fontos szempont volt a vállalat számára, hogy mind funkciójában, mind megjelenésében egy a jelen igényeinek megfelelő, magas színvonalú új irodát biztosíthassanak ügyfeleik és kollégáik számára. Így esett a választásuk a Váci úton található Balance Office Parkra. A több mint 1000 négyzetméteres, új funkciókkal bővített irodáját 2021 nyarán vehette át a magyarországi csapat.

Az irodáról itt írtunk bővebben:


Az Év Irodája Különdíj 2021: Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.


A SEG Automotive Hungary Kft. a SEG Automotive cégcsoport tagja, mely világszerte 16 telephellyel és több mint 7000 fős nemzetközi csapattal rendelkezik. A magyar vállalat autóipari termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik Miskolcon. Az itt készült önindítókat és generátorokat világszerte szállítja kiváló minőségben partnereinek, innovációi jelentős mértékben hozzájárulnak a cégcsoport nemzetközi technológiai vezető szerepéhez.

A 2021-ben megépült új gyártócsarnokhoz kapcsolódóan egy 8800 négyzetméteres iroda is kialakításra került. Az új irodaház kétszintes elrendezésű, melynek földszintjén egy több mint 500 négyzetméteres kantin is helyet kapott.

A S.E.G.A. irodájáról korábban szintén írtunk a blogunkon:


Gratulálunk nekik és minden csapatnak, akik munkájukkal hozzájárultak ezeknek az irodáknak az elkészüléséhez!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email