Rólunk

Üdvözöljük a Bravosincordnál

Szakértők vagyunk a bútorokban

Több mint 10 év tapasztalattal. A Bravosincord a legjobb választás az egyedi irodai bútorokban.

A Bravosincord Kft. a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy megbízói elképzeléseire több megoldási lehetőséget kínáljon. Ennek megfelelően, tudatosan kerültek az általunk képviselt cégek kiválasztásra. Cégünk elismert és neves külföldi és hazai irodabútor gyártó cégek képviseletét látja el. Emellett megvalósítjuk megbízóink egyedi bútor elképzeléseit is.

Termékválasztékunkat elsősorban az ergonómiai szempontoknak megfelelő, magas minőségű termékek alkotják, melyekre több év garanciát vállalunk.

Ügyfélkörünkben megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók továbbá a legnagyobb magyar tőzsdei vállalatok éppúgy, mint minisztériumok és államigazgatási szervek.

Egy iroda funkcionális kialakításánál kiemelten fontos szerepe van a munkakörnyezet jól átgondolt megtervezésének, továbbá a bútorok és egyéb berendezési tárgyak ergonomikus elhelyezésének.

Rendkívül fontos a rendelkezésre álló terek minél hatékonyabb kihasználása és az egymástól eltérő funkciójú helységek megfelelő elhelyezése oly módon, hogy az a maximális élhetőséget és használhatóságot biztosítson. Ha Ön is ilyen irodára vágyik, forduljon hozzánk bizalommal.

rolunk01

Ismerje meg csapatunkat

Csapatunk fontos tagjai

Hidegkuti Balázs

ügyvezető

Bagi Tamás

irodatervező

Wisztt Gyöngyi

irodavezető

Bozó Bodi Attila

Projekt menedzser

Csopaki Vilmos

SALES menedzser

Szolgáltatásaink

Az alábbi területeken tudunk segíteni

Recepció

A recepció az első benyomás színtere. Az első benyomás minden találkozáskor nagyon fontos és ez igaz az üzleti életben is, ezért fordítsunk kellő figyelmet a recepció kialakítására.

Iroda

Az iroda egy olyan hely, ahol a munka alapja az információcsere. A jól berendezett iroda komoly üzleti értékkel bír és segíti cége fellendülését.

Call center

A call center zónákat azokhoz a feladatokhoz használhatják a dolgozók, amelyek nagyobb koncentrációt igényelnek. Ezeket a területeket célszerű elválasztva, de az irodához közel kialakítani.

Kollaborációs terek

A kollaborációs terek azok az információs csomópontok, ahol nagy szerepet kap a technológia jelenléte. Legyen szó akár egy ad hoc megbeszélésről, ez a zóna remek választás.

Regenerációs helyiségek

Minden irodai mentális munka igényli a megfelelő regenerációs időt, amely kulcsfontosságú a megfelelő eredmény eléréséhez.

Étkező és pihenő

Az iroda olyan, mint egy nyüzsgő város. Mint minden városban, az irodában is szükség van egy olyan találkozási pontra, ahol megpihenhetünk, étkezhetünk. Ez egy többfunkciós helység.

Tárgyaló

Ügyfél találkozók, hivatalos céges megbeszélések helyszíne.

Technikai pont

A technikai pont (nyomtatók, fénymásolók, szkennerek) ideális esetben az irodán belül, akusztikusan és optikailag elkülönítve helyezkednek el.

Kapcsolat

Tegye fel kérdését

1149 Budapest, Róna utca 120-122.

info@bravosincord.hu

+36 1 469 6970

Kapcsolat