Ülések a modern irodákra szabva – megérkezett a Klöber 3 új modellje

Az elmúlt években az irodai munka rengeteget változott, a koronavírus hatására pedig ezek a változások még meghatározóbbak lettek, alapjaiban írva át a hétköznapok megszokott ritmusát.  A Klöber nem rég megjelent 3 új modellje – LIM, WOOOM, Connex2 – ezekre az igényekre nyújt kényelmes és megjelenésben is vonzó megoldást. Sikerüket pedig az is bizonyítja, hogy a Connex2 és a WOOOM modelleket 2020-ban Red Dot Design díjjal jutalmazták.

Connex2 – az egyszerűség élvezete

A Connex2 modern megjelenésével és a mozgáshoz automatikusan alkalmazkodó háttámlával és ülőlappal gyorsan az irodák egyik kedvence lett. Egy szék, amiben akár hosszú órákon át is kényelmesen dolgozhatunk, hiszen észrevétlenül gondoskodik arról, hogy a testünk mindig a tökéletes pozícióban legyen.

Új projekt, új csapat, új munkaállomás – csak foglalj helyet a Connex2 székben és máris olyan, mintha mindig is ott ültél volna, hiszen mindössze két dolgot – az ülés magasságot és -mélységet – kell csak manuálisan szabályozni. A Connex2 pedig nem csak az egészségünkre, hanem a környezetre is tekintettel van: a gerincvonalhoz igazodó, rugalmas háttámla újrahasznosított anyagból készült. Mindezek után nem véletlen, hogy ez a modell 2020-ban elnyerte a híres Red Dot Design Award zsűrijének elismerését is. 

Tavaly az ESAB iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítészeti Stúdió is emellett tette le a voksát, így ma már 230 darab Connex2 szék támogatja az ESAB dolgozóinak kényelmes munkavégzését.


WOOOM – a nappali kényelme ihlette

A WOOOM termékcsalád lounge foteljében minden megvan, amire egy kis irodai kikapcsolódáshoz szükség lehet. A nyugalom szigete az open office kavalkádjában, ami kiváló helyet biztosít informális megbeszélésekre, munkahelyi beszélgetésekre vagy akár csak egy kis egyedül töltött kikapcsolódásra.

Egy privát tér és annál sokkal több: a WOOOM kihajtható kisasztallal, USB csatlakozóval, lámpával, fűthető üléssel és masszázs funkcióval gondoskodik arról, hogy egyszerre dolgozhass és közben otthon is érezhesd magad. Az elektronikus funkciók pedig egy applikáció segítségével telefonról könnyen irányíthatóak.

A WOOOM család másik tagja, a kagyló szék karfás és karfa nélküli változatban, illetve kétféle ülésmagassággal is elérhető, így nyújtva megoldást számos irodai helyzetre.

A munkahelyek egyre több dinamizmust és egyre nagyobb kényelmet követelnek – a WOOOM sorozat rugalmasságával pedig maximálisan helytáll az 21. század kihívásaival szemben. A lounge zónáktól a tárgyalóteremig számos térben használhatóak, a színük az adott iroda arculatához igazítható, a megjelenésük pedig annyira megnyerő, hogy a Connex2 mellett a WOOOM karfás szék is elnyerte 2020-ban a Red Dot Design díjat.

A WOOOM modellek tervezése során a Klöber csapata a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartotta: a kagyló szék közel 60%-ban, míg a lounge fotel közel 37%-ban újrahasznosított PET poliészter rostokból készült.

Az ülések anyaga könnyed, mégis tartós és robusztus, mely elnyeli a hangokat és sok ideig megőrzi a formáját – ráadásul 100%-ban újrahasznosítható.

A WOOOM modellek az ESAB iroda különböző tereiben is helyet kaptak, a vállalat arculatához illeszkedő üléshuzattal.


LIM – Less Is More

A világ egyik vezető hegesztőgép és hegesztőanyag forgalmazó vállalata, az ESAB Kft. budapesti szolgáltató központjának bővülése miatt a Corvin negyed egyik új irodaházába költöztette át székhelyét.

Less Is More, azaz a kevesebb több – ebben a szellemiségben született a Klöber egyik legújabb modellje, a LIM, mely tökéletes társ a mai kor megváltozott, nagyobb rugalmasságot igénylő irodai mindennapokban.

Coworking space, home office, konferenciák, találkozópontok – legyen szó bármilyen térről a LIM letisztult megjelenése és a szinkron mechanikának köszönhetően könnyen állítható deréktámasz, a meghosszabbítható ülés és a könnyed mozgást biztosító lábak mind a kényelmet szolgálják. További előnye, hogy az üléshuzat egy mozdulattal cserélhető és könnyen tisztítható, ezáltal ideális megoldás a shared desk munkaállomással rendelkező munkaterületek esetében, ahol gyakran váltják egymást az alkalmazottak. Így akár mindenkinek lehet egy saját huzata, ezzel is biztosítva a higiénikus munkaterületet.

A LIM tiszta üvegszálas polipropilén változata még könnyebben tisztítható, emiatt pedig a coworking irodák számára is tökéletes választás.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email