Tárgyaló a szabadban? Miért ne!

A friss levegő felfrissít, inspirál, energiával tölt fel és jobb kedvre derít – és mindezeknek köszönhetően növeli a hatékonyságot is. Ha pedig mindez extra kényelemmel párosul, akkor a tavasz beköszöntével biztosan sokkal több megbeszélés helyszíne kerül majd át a zárt tárgyalóból a szabad levegőre.

És hogy mi kell mindehhez? Természetesen terasz – ezen felül pedig jól megtervezett székek és asztalok, amelyek kiállják az időjárás próbáját és hosszú éveken át élvezhetjük a társaságukban a szabad levegőt. 

A Bravosincord portfóliójában számos kiemelkedő kültéri bútor megtalálható, ezúttal ezekből válogattunk.


1. Pedrali – Tribeca: az 1960-as évek modern interpretációja

A Tribeca kollekció a múlt romantikáját idézi meg a napsütötte nyári napokon és egy kényelmes szabadtéri brainstormingra hív. A klasszikus megjelenés a Pedralira jellemző élénk színekkel és praktikus tulajdonságokkal párosul: a székek egymásra rakásolhatóak, a háttámla és az ülés pedig PVC bevonatú zsinórokból áll, melyek nem csak rugalmassá és így kényelmessé, de az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóvá teszik a Tribeca minden egyes modelljét.


2. Infiniti – Record Living pad és asztal: skandináv minimalizmus


A Record asztalban a stílus és a sokoldalúság az egyszerű vonalak és forma által kerül igazán összhangba, a csavarok nélkül kapcsolódó lábak és lábtartó pedig már csak hab a tortán, ami a külső megjelenést illeti.

A Record Living asztalt és a hozzáillő padot a skandináv minimalizmus inspirálta. Könnyű és praktikus, mely fa és laminált lábakkal és asztallappal is elérhető – utóbbi pedig tökéletesen alkalmassá teszi szabadtári használatra is.

A többféle méretben és kivitelben kapható asztallapnak köszönhetően akár irodai, akár otthoni környezetbe is tökéletesen beilleszthető.


3. Gaber – Amitha kollekció: pihenésre hívogató ívek


A Forsix által tervezett Amitha kültéri, fémből készült szék kollekció darabjait klasszikus elegancia, finoman ívelt formák és magas fokú kényelem jellemzik. Az időtlen designnak köszönhetően bármilyen térbe könnyedén beilleszthetőek, matt lakkozott felületük pedig időjárásálló, így kiválóan alkalmasak kültéri használatra is. Az elérhető színváltozatok úgy lettek kialakítva, hogy a Gaber legkedveltebb kültéri asztalaival is párosíthatóak legyenek.

Az Amitha kollekcióban a karfás széktől a lounge fotelen és a puffon át a padig sokféle modell elérhető, hogy minden helyiségben és minden igényhez megtalálhassuk a megfelelőt.

Mindezeket pedig párnával is kiegészíthetjük az extra kényelemért – lehet erre a hívogató kényelemre nemet mondani?