Szépség, tradíció és innováció: a Pedrali bútorok megérkeztek a Bravosincord kínálatába!

A Pedrali egy olasz családi vállalkozás, mely irodai és otthoni használatra gyárt kiemelkedő minőségű bútorokat. Funkcionalitás és változatosság, ízig-vérig olasz stílusban – ezek együttese áll minden Pedrali bútor megalkotása mögött az ülőbútoroktól az asztalokon át a kiegészítőkig és a világításig.

A vállalat kínálatában a fém, a műanyag, a fa és a kárpitozott bútorok mind nagy hangsúlyt kapnak, természetesen egyaránt megkapó és időtálló designba burkolózva.


MADE IN ITALY

A Pedrali története 1963-ban Palazzolo sull’Oglio egy kis műhelyéből indult, ahol Mario Pedrali az első kovácsoltvasból készült kültéri székeket készítette. A 70-es évektől kezdve a vállalat olasz és nemzetközi designerekkel és építészekkel együttműködve ipari termelésre állt át és elsősorban a vállalati ügyfeleket célozták meg termékeikkel. A vállalkozás azóta is családi kézben maradt, ma Mario gyermekei vezetésével több mint 300 együttműködő partnerrel dolgoznak együtt. A design iránti elkötelezettségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2011-ben Frida székükkel elnyerték az olasz ipari
formatervezés legnagyobb elismerésének számító Compasso d’Oro díjat.


És ugyan ma együttműködő partnerei révén már több mint 100 országban van jelen a Pedrali, az alapelv a mai napig nem változott: a ’Made in Italy’ filozófiával összhangban olyan bútorokat alkotni, melyek a minőségi, egyedi olasz designt képviselik szerte a világon, megőrizve és tiszteletben tartva az olasz hagyományokat. Éppen ezért bútoraik minden egyes elemét házon belül gyártják, felügyelve a gyártási folyamat lépéseit és garantálva a Pedralitól megszokott minőséget.


Az ’olasz stílus’ a Pedralinál az esztétikai szépség, az emberi igények, a naprakész technológia, a kiváló kézművesség, a minőség és a designerek és a vállalat közötti folyamatos tudásmegosztás együttesében nyilvánul meg.


THINK GREEN: fókuszban a fenntarthatóság

A Pedrali filozófiájában a design és az anyagok tekintetében tartós bútorok tervezése és gyártása épp annyira fontos, mint azok használóinak kényelme.
A gyártás során kiemelt figyelmet fordítanak a felhasznált nyersanyagok mennyiségének csökkentésére, az erőforrások racionalizálására, a hulladék újrahasznosítására és a gyártással járó károsanyag-kibocsátás kontrollálására.


A fa bútorok FSC®-minősítéssel rendelkező fából készülnek, a termékek színezéséhez vízbázisú festékeket használnak, amelyek túlnyomórészt növényi eredetű összetevőkből állnak, így biztosítva a normál festékekben található kémiai vegyületek jelentős csökkentését. Ez nem csak kisebb levegőszennyezést és nagy energiamegtakarítást jelent, de egészségesebb és kevésbé veszélyes munkakörnyezetet is.

A felhasznált műanyag 100%-ban újrahasznosított: 50-50%-ban háztartási hulladékból és ipari hulladékból származó műanyaggal dolgoznak.


DESIGNEREK


És hogy mi garantálja mindezeken túl a Pedrali kollekciók sokszínűségét és frissességét?

A vállalat neves olasz és nemzetközi  tervezőkkel való állandó együttműködése, akik saját stílusukat és design filozófiájukat a Pedrali márka elveivel összehangolva álmodnak meg újabb és újabb, időtálló bútordarabokat.

Még több információ, termékek: www.pedrali.com/en-us

Rendeléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal:
info@bravosincord.hu
+36 1 469 6970


Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email