New School – Egy bútorkollekció melyet, az iskolapadban töltött évek inspiráltak

Az iskolai évek mindenki számára meghatározóak. Ki örökre szóló barátságokat köt, ki alig várja, hogy vége legyen, de egy biztos, hogy mindannyiunkban nyomot hagy így vagy úgy. Akárcsak a Form Us With Love tervezőiben, akiket a gyermekkori nosztalgia inspirált, amikor az mdd számára megalkották a New School névre keresztelt szék- és asztal kollekciót. 

A nosztalgián túl a New School mögött meghúzódó ötlet egy sokoldalúan és sokféle térben használható bútorkollekció megalkotása volt, mely megjelenésével szinte bármilyen stílusú térben megtalálja a helyét.

Az egyszerű és klasszikus formavilág modern színekkel és a mai kor követelményeinek megfelelő ergonómiai tulajdonságokkal párosul: az asztalok és székek kiindulópontja a hajlított fém cső váz, melyet a különböző formájú furnérlemezek koronáznak meg.

Karakteresen egyszerű

Könnyű fém váz, modern design, korszerű alapanyagok és intenzív színek – mindezek teszik a különböző New School modelleket egységessé és mégis egyedivé. Egyszerre tűnnek ki a tömegből, és illeszkednek mégis tökéletesen a modern terekbe – akár a kollekció további darabjaival, akár más bútorokkal kombinálva.

Kényelem az irodától az otthonunkig

A New School kollekció darabjai épp annyira alkalmazhatóak irodai kantinokban, tárgyalótermekben és közösségi terekben, mint vendéglátóegységekben – vagy akár az otthonunkban.

Az asztalok és a székek kétféle magasságban érhetőek el, ez pedig tovább erősíti sokoldalúságukat: míg az alacsonyabb magasságú asztal-szék páros normál étkezésekhez és tárgyalótermekbe alkalmas, a magasított modellek tökéletesek egy gyors kávészünethez a konyhában vagy egy italhoz a bárban. Az anyaghasználatnak köszönhetően pedig könnyedén tisztíthatóak is.

Ha pedig a normál magasságú asztalt egy állítható magasságú és görgős lábakkal ellátott székkel kombináljuk, és mindezt még kar- és fejtámasszal is kiegészítjük, akkor máris egy olyan összeállítással találjuk magunkat szemben, mely akár a home office-hoz, akár az irodai munkához tökéletes alapot biztosít.


Klasszikus forma, modern köntösben – extrákkal

A New School termékcsalád székei és asztalai számos előnnyel bírnak, többek között:

  • Modern megjelenés
  • Extra kényelem – A székek fej- és kartámasszal kiegészítve még kényelmesebbé tehetőek
  • Variálhatóság – többféle székláb, illetve asztallap opció; választható magasság és asztalméret; széles színválaszték; extra kényelmet biztosító kiegészítők a székek tekintetében
  • Tartós és könnyen tisztítható alapanyagok

A kollekció első tagjaiként a New School székek hódították meg a tereket.
Az egyszerű vagy görgős lábakkal, fej- és kartámlával is választható modellek számtalan kombinálási lehetőséget kínálnak.

Ha pedig megvan az alap, jöhet az anyag és színválasztás: a furnérlemez vagy kárpitozott ülőfelületet számos modern színben választhatjuk, így könnyedén igazítható a bútor akár egy vállalat arculati követelményeihez is. Erre jó példa a Trenkwalder irodája, melynek tavaly felújított irodájába fej- és kartámlával kiegészített, görgős lábakon álló New School székek kerültek az arculatba illeszkedő színben.

Fejtámlával ellátott New School székek a Trenkwalder irodájában

New School székek többféle verzióban a The Nest varsói irodájában

New School asztalok

A New School asztalok kiindulópontját is az iskolai székek nosztalgiája inspirálta. Így született meg egy olyan asztal kollekció, melyben az asztalok formája, magassága, színe és mérete szabadon kombinálható, így a székekhez hasonlóan bármilyen térben megállják a helyüket.

További információ a kollekcióról: https://mdd.eu/en/newschool-range
Rendelés: info@bravosincord.hu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email