Lépj be az új valóságba! – megérkezett a Mikomax HushHybrid

Partnerünk, a Mikomax az átgondolt irodai megoldások egyik vezető beszállítója. Napjaink megváltozott körülményei között a vállalat szükségesnek érezte, hogy reagáljon az irodai dolgozók új igényeire, így a már régóta sikeres HushOffice kínálat után megalkották az akusztikus fülkék új modelljét, a HushHybrid-et.


A HushHybrid a ma és a holnap igényeire egyaránt választ ad.

Az akusztikus fülkék új generációja biztosítja a megfelelő környezetet az önálló, fókuszált munkavégzéshez: különösen alkalmas videokonferenciákhoz, online tréningekhez és webinarokhoz, de hosszabb, koncentrációt és csendet igénylő munkához is megfelelő környezetet nyújt.


Kis hely, a lehető legnagyobb kényelemmel

A beépített mozgásérzékelő automatikusan aktiválja a HushHybrid fülkét, a világítás és a légáramlás pedig a munkavállaló által tekerő gombokkal testre szabható.

A fülke kiváló hangszigeteléssel rendelkezik, emellett okos térkihasználásra is lehetőséget ad – a lehető legnagyobb helyet biztosítja a munkavállaló számára, miközben a lehető legkevesebb helyet foglalja el az irodából.

A kényelmi funkciók mellett a színes színválasztéknak köszönhetően a HushHybrid bármilyen iroda stílusához könnyedén igazítható.


A HushHybrid legfontosabb termékelőnyei

A HushHybrid Igazodik a jelenlegi munkavállalói igényekhez: a lehető legjobb megoldást nyújtja a hosszabb ideig tartó egyedüli munka és videokonferenciák esetén.

  • kényelmes, puha üléssel felszerelt, amely elősegíti a test függőleges helyzetének megtartását; 
  • állítható mélységű asztallappal rendelkezik;
  • az extra oldalsó LED fénycsíkok megfelelő megvilágítást biztosítanak a videocsevegések során;
  • a VESA konzol felszerelési lehetőség segítségével all-in-one számítógépek vagy monitorok is könnyedén felakaszthatóak a fülkén belül;
  • A HushHybrid extra üvegre helyezhető fóliákkal is rendelhető: ez által biztosítva a még elvonultabb munkavégzés lehetőségét;
  • A HushHybrid alkalmazkodik a változó irodai terekhez: görgőkkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fülke szabad mozgatását az irodán belül.
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email