Funkcionalitás és modularitás mesterfokon: SAAR

A bejot: minimalisztikus polc kollekciója, a Saar nem csak modern megjelenésével nyűgöz le bárkit, de modularitása olyan szabadságot ad, aminek csak a képzelet szabhat határt. Az ipari stílusú polcrendszerek alapját a geometrikus formák adják, amelyekből a saját igényeinkre és a tér adottságaira szabva építkezhetünk.

És hogy mi az eredmény? Egy minden képzeletet felülmúlóan funkcionális irodai rendszer, mely a finoman megmunkált elemek megjelenésével és tartósságával azonnal lenyűgöz. Stílusos külső, praktikus tulajdonságokkal épp úgy, ahogy elképzeltük.

Tárolás és térelválasztás: Saar állópolcok

A Saar vertikális és horizontális vázainak segítségével különböző struktúrákat alakíthatunk ki, melyek jól párosíthatóak a Saar kollekció egyéb kiegészítőivel: dobozok, akasztók, székek, asztalok – de akár akusztikai paneleket vagy mágnestáblákat is beleépíthetünk, így számos további tulajdonsággal ruházva fel a polcokat.

És itt még mindig nincs vége: különálló sarkokat is kialakíthatunk velük, így a fentiek mellett még akár tárelválasztóként is használhatóak. Az így létrejött ’építményünket’ pedig különböző fényezéssel, borítással és bútorszövettel választhatjuk, így téve még egyedibbé a megjelenését – és beilleszthetővé bármilyen enteriőrbe.

Saar függőpolc

Ahogy a földön, úgy a Saar polcok a falon is megállják a helyüket: a kifejezetten a falra tervezett elemek keskenyebbek, a személyre szabhatóságuk azonban itt sem marad el. Kialakíthatunk kis szekrényeket, élvezhetjük a nyitott polcok rendezettségét de akár kombinálhatjuk is a kétféle megjelenést. Mindezt természetesen ebben az esetben is számtalan kivitelben.

A modularitásnak köszönhetően a polcokhoz illeszkedő gardrób / fogas, illetve asztal is megtalálható a bejot: kínálatában – a teljes katalógus ITT tekinthető meg.

Rendelés: info@bravosincord.hu