Bemutatkozik a Gaber két új kollekciója: AMITHA és ARTESIA

Irodai hétköznapok olasz stílusban

Olaszországot sok mindenért szeretjük: a gasztronómia, a divat és a mediterrán tájak mind az olasz életérzés részei. És persze az olasz stílus is, amely az előbbiek elválaszthatatlan része. Olaszországi partnerünk, a Gaber időtlen és egyedi bútorai pedig mindezt mesterfokon csempészik be az irodákba is, hogy a munkával töltött hétköznapokból se hiányozzon az a bizonyos dolce vita.

A Gaber bútorai Olaszországban készülnek és mindegyik modell a kézművesség és a legújabb technológiák ötvözéséből születik, a design szemléletű tervezés pedig mindennek az alapja.

Ezt bizonyítja két legújabb székcsaládjuk is: a hívogatóan ívelt AMITHA és a minimalista ARTESIA, melyek már elérhetőek a Bravosincord kínálatában!

AMITHA – finoman hívogató ívek & maximális kényelem


A Forsix által tervezett Amitha kollekció egy kültéri fém székcsalád, melynek darabjait klasszikus elegancia, finoman ívelt formák és magas fokú kényelem jellemzik. Az időtlen designnak köszönhetően bármilyen térbe könnyedén beilleszthetőek, matt lakkozott felületük pedig időjárásálló, így kiválóan alkalmasak kültéri használatra is. Az elérhető színváltozatok úgy lettek kialakítva, hogy a Gaber legkedveltebb kültéri asztalaival is párosíthatóak legyenek.

Az Amitha kollekcióban a karfás széktől a lounge fotelen és a puffon át a padig sokféle modell elérhető, hogy minden helyiségben és minden igényhez megtalálhassuk a megfelelőt.


ARTESIA – minimalista design, kényelmes és praktikus kivitelben


Az Artesia a legsokoldalúbb Gaber kollekció, mely kategóriájában verhetetlen: könnyen összeszerelhető darabokból áll, melyek akár egymásba is illeszthetőek, ennek köszönhetően jól tárolhatóak és kis helyen is elférnek.

A Forsix tervezte designban minden benne van, ami alkalmassá teszi konferencia- és várótermekben, tárgyalókban vagy akár a közösségi terekben történő használatra. A modern, élénk színválasztéknak köszönhetően választhatunk akár egy félét vagy kontrasztba állíthatunk többféle árnyalatot, így is hangsúlyozva az Artesia rugalmasságát.


A gondosan kidolgozott és szabadalmaztatott műszaki megoldásoknak köszönhetően az Artesia maximális stabilitást biztosít használat közben, mindezt úgy, hogy csavarok nélkül összeszerelhető, minimálisra csökkentve ezáltal a szállítási költségeket, illetve az összeállításhoz szükséges időt.


Az Artesia másik kiemelkedő jellemzője az egymásra rakhatóság, mely könnyű tárolást és áthelyezhetőséget is biztosít, elősegítve a többféle funkciót is ellátó terek rugalmasságát.

Az Artesia székek elérhetőek karfás változatban is, melyekhez rendelhető egy könnyedén fel- és leakasztható oldalsó írópad.

Nem véletlen, hogy a Gaber legújabb modellje 2021-ben kiérdemelte a Red Dot design díj legnagyobb elismerését és elhozhatta a ‘Red Dot 2021 Best of the Best’ díjat.

További információ az Artesia kollekcióról ITT található.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email