Az innovatív irodabútor: komfort-és hőérzet egy székbe foglalva

Az irodai munka során mind a produktivitás, mind a megfelelő koncentráció miatt igazán lényeges az irodai székek kényelme, ergonómiája. Az ideálisan kialakított bútorok mellett azonban a kellemes hőmérséklet is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a feladatainkat maximális odafigyeléssel tudjuk végezni.

A Klöber Mera Klímaszék korszakalkotó módon biztosítja egyszerre a két tényezőt: az egészséges testhelyzet és az ideális hőérzet lehetőségét. Miért lehet erre szükség?

Az open office jellegű munkaterekben nehezebben megoldható az egységes hőmérséklet, de a kisebb irodákban sem feltétlenül egyeznek a hőfokot illetően az együtt dolgozó munkatársak egyedi igényei.

A klímaszék lehetővé teszi, hogy mindenki a saját hőérzetének megfelelő környezetben dolgozhasson, hiszen a székek által leadott hő mértéke egyénileg szabályozható.

A Klöber ülőalkalmatosságai az ülésbe és a háttámlába beépített „Climate Technology” segítségével egyaránt alkalmasak arra, hogy a hideg téli napokon meleget adjanak, a nyári forróságban pedig lehűtsék használóikat.


A dolgozók egyedi igényeit figyelembe vevő szék működéséhez a modern és innovatív kialakítás miatt nincs szükség kábelekre sem. Ebből eredően az intelligens technikával legyártott tölthető akkumulátorral rendelkező Klöber Mera Klímaszék a mozgás terén is valódi szabadságot ad használói számára.

Ez a különleges irodaszék egyszerre biztosít kényelmet és jó közérzetet a hatékony munka jegyében.

További részletek beszállítónk honlapján elérhetőek.

Rendelés és kapcsolatfelvétel: info@bravosincord.hu