Az állandóan változó irodai terek új kedvence: hushWall

Rugalmasan mozgatható, funkcióját tekintve teljes mértékben az adott tér igényeihez alakítható – ráadásul egyből duplán! Ez a HushWall, a hushoffice egyik legújabb modellje, melyet a modern iroda mindennapjainak igényei hívtak életre.

Nagy, mégis könnyedén mozgatható, ráadásul két oldala 3 különböző funkcióval ruházható fel: white board, prémium filc borítású felület (természetesen különböző színválasztékokban) vagy az utóbbi kiegészítve egy beépített TV karral. Mindehhez pedig egy alsó tároló is társul.Mutatunk 4 okot, hogy miért a hushWall az egyik legjobb választás, ha egy állandóan változó irodai térről van szó:

  1. Szabadon mozgatható térelválasztó
  2. Könnyedén rögtönzött kreatív zónák alakíthatóak ki a segítségével
  3. Segíti a munkavállalókat, hogy úgy dolgozhassanak, ahogy számukra az a leghatékonyabb
  4. Lehetővé teszi a tér hatékony kihasználását


1. A térelválasztó

A rugalmasan alakítható munkakörnyezet ma már szinte alapkövetelmény a legtöbb vállalat esetében. Ez a kulcsa annak, hogy akár váratlan igényekhez is rugalmasan és gyorsan alkalmazkodhasson a tér – és ez által a munkavállalók is. Mert a tér értünk van, nem pedig fordítva.

A hushWall segítségével a terek könnyedén szétválaszthatóak majd újra egyesíthetőek – épp akkor és épp úgy, ahogy azt az adott munkafolyamat megkívánja. A könnyű szerkezet és a finoman guruló lábak segítségével gyorsan áthelyezhető, ha viszont a helyére került, stabilan áll a lábán.2. Kreatív zónák egy szempillantás alatt

Egy rugalmasan változtatható munkakörnyezetben a kollaboráció és a kreativitás szabad teret kap – a hushWall pedig mindent megtesz azért, hogy a gondolatok a legoptimálisabb környezetben szárnyalhassanak.

Minden ember más és más, eltérő módon osztják meg a gondolataikat vagy épp fókuszálnak egy adott feladatra. Vannak, akiknek segít, ha felrajzolhatják egy táblára a gondolatmenetüket, míg mások prezentáció formájában vetítenék ki a fontosabb megállapításokat vagy épp az iroda többi részétől elválasztva, egyedül tudnak leginkább ráhangolódni egy feladatra – a Hushwall minden elvárásnak eleget tesz.3. A munkavállalók szolgálatában

Egy iroda akkor igazán jó, ha a terek sokszínűsége a munkavállalók hatékony munkavégzésének támogatására jött létre. A szabadon alakítható terek támogatják a munkavállalók agilis munkavégzését – ha pedig a munkavállaló jól érzi magát és a saját igényeire szabott környezetben végezheti a munkáját, az a munka végeredményét is jobbá teszi.

A hushWall térelválasztó funkciója bezárja vagy épp kinyitja a teret a munkavállalók számára és az ő kezükbe adja a döntést, hogy épp melyik opciót választják.4. Hatékony térkihasználás

A hushWall egyik legfőbb erénye a kétoldalúságában rejlik, melynek segítségével két egymástól független funkciót is elláthat. Ez pedig egy kis térben óriási előny: két különálló eszköz vásárlása helyett a hushWall megduplázza a funkciót az által, hogy egyszerre használható például mozgatható white boardként és TV állványként.

Funkcionális, magas, széles és mozgatható – mindezek teszik a hushWallt egy igazi modern eszközzé. Oda gurul, ahol szükség van rá. Elválasztja a teret. Különböző funkcióival segíti a kollaborációt. Majd tovább gurul oda, ahol ezután igény van a segítségére. Ez aztán az igazán agilis munkaerő!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email