A11 – Májusban érkezik a Hushoffice futurisztikus lounge fotelje

Az akusztikai tulajdonságokkal felruházott A11 lounge fotel a Hushoffice egyszemélyes fülke kollekciójának első modellje, mely modern, futurisztikus megjelenésével 2022 májusában landol.

A privát tér az új luxus

Az A11 célja, hogy használójának egy teljesen privát, csendes elvonulásra alkalmas helyet biztosítson, mindezt luxus környezetben, garantálva a zavartalan kikapcsolódást, egyedüli munkavégzést vagy privát telefonbeszélgetések lebonyolítását a szinte minden oldalról takarást biztosító cilinder forma védelme alatt.

Nyitva vagy zárva: A11 és A11.open

Ugyan a nyitott verzió is gondosan körbeöleli használóját és biztosítja a privát elvonulást, a zárható modell ennél is több előnnyel büszkélkedhet. Az eltolható panel az egész felsőtestet eltakarja, így csökkentve a beszűrődő fény mennyiségét, kellően sötét környezetet biztosítva ahhoz, hogy akár mini videókat nézzünk meg vagy csak pihentessük a szemünket. Ha pedig csak egy pár perces sziesztára vágyunk, mindezt úgy tehetjük meg, hogy mások nem látnak közben.


Készen állsz a felszállásra?

Az A11 stílusos és futurisztikus, melyet a díjnyertes építész stúdió, a Massive Design alapítója és vezető designere, Przemysław “Mac” Stopa tervezett.

A design vezérmotívumához, a fotel futurisztikus formájához az apropót az Apollo 11 küldetés évfordulója adta – az A11 név pedig ezek után nyer csak igazán értelmet!

Ebben a gubó formában minden benne van, amitől ez az utazás az irodai mindennapok privát világába a lehető legkényelmesebb lesz: a maximális komfortot a puha ülés és a különálló fej-, kar- és háttámla mellett a kiemelkedő minőségű olasz gyapjú kárpit borítás biztosítja, míg a beépített USB csatlakozóval könnyedén tölthetjük digitális eszközeinket.

További információ hamarosan a Hushoffice oldalán. | képek forrása ITT.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email