A Red Dot Design Award 2022 kitüntetettje: Flokk HÅG Tion

Bemutatjuk a Red Dot Design Award legújabb díjazottját, a Flokk HÅG Tion székét!

Modern, fenntartható és flexibilis. A Flokk HÅG Tion széke szinte bárhova illeszkedik, az otthoni irodai környezettől a folyamatosan változó irodai terekig. Hívogató elegáns megjelenése pedig csak a kezdet, beleülve úgy mozog együtt használójával, hogy eszünkbe sem jut belőle felállni. A HÅG in Balance® mechanikának köszönhetően a szék ugyanis szinte eggyé válik a felhasználójával, így biztosítva az egészséges mozgást anélkül, hogy adályozná a produktivitást.

Mindezek mellett 75%-ban újrahasznosított és megújuló anyagból készült, így méltán szállhat a versenybe a világ legfenntarthatóbb széke címért.

Jó a környezetnek és jó a felhasználójának is. És ha ez még nem lenne elég, a megjelenése is szemet gyönyörködtető. A megnyerő forma mellett a színek és anyagok kiemelkedő kombinációjának köszönhetően a HÅG Tionnal megalkothatod a saját magad számára tökéletes széket az alaptól a színen és anyagon át egészen a kivitelezésig.

A szék tökéletesítésén a Flokk olyan design stúdiókkal dolgozott együtt, mint a BIG-GAME industrial design, az Anderssen & Voll AS és a Hunting & Narud.

További információ a kollekcióról ITT található.

Rendelés: info@bravosincord.hu