A kényelem megtestesítője: megérkezett az mdd Baltic kollekciója

Adott egy egyszerűnek tűnő és jól ismert, stabil lábakon álló kagyló forma – és van a Baltic, ami ezt a népszerű keretet egy teljesen új szintre emeli.

Kagyló forma, kimagasló kényelem, az ülésbe ágyazott kartámasz és számos színvariáció – ezek azok a jellemzők, melyek minden Baltic modellnél jelen vannak. Ami azonban az ülés vagy a lábak borítását, anyagát és megoldását illeti, összesen 4 modell (Baltic Basic, Baltic Classic, Baltic Remix, Baltic Soft Duo) és 10 változat közül válogathatunk.A Baltic megalkotásakor a tervezőt, Krystian Kowalskit a használó elvárásai inspirálták. A célja egy több generációs és sokféleképpen használható szék megtervezése volt, mely egy kimagaslóan alkalmazkodó forma születéséhez vezetett – ráadásul nagyrészt újrahasznosított anyagokból. Egy forma, mely tekintet nélkül arra, hogy éppen egy kávézóban, egy tárgyalóban vagy egy otthonban kerül e elhelyezésre, mindig tökéletes felhasználói élményt nyújt.

Ami pedig mindezt lehetővé teszi, az nem csak a használót körbeölelő, órákon át is kényelmes ülést biztosító forma, de a különböző modellek, illetve a számos anyag- és lábmegoldás is.


BALTIC BASIC

A kollekció ’alapdarabja’ a Baltic Basic, melynek az ülőfelülete polipropilénből készült és elérhető fém vagy fa lábakkal, illetve forgószék formájában is – utóbbi pedig akár görgős lábakkal is választható.

A Baltic Basic az irodai terek vagy vendéglátóhelyek mellett azoknak is tökéletes választás, akik otthonról dolgoznak és az ergonomikus ülés mellett a design is fontos szempont számukra a saját dolgozósarok kialakításakor.

BALTIC BASIC

A Baltic Classic esetében a kagyló ülés kárpitozott borítást kapott a még kényelmesebb ülésért. Megjelenése puha és stílusos, melyet fa vagy fém lábakkal kombinálhatunk, az ülés huzatát tekintve pedig a 100% öko bőrtől a pamuton át a poliészterig 12 féle anyagból – és sokféle színből – választhatunk. Legjobban talán lounge zónákban, éttermekben és kávézókban használhatóak ki az előnyei, de otthoni környezetben is megállja a helyét.

BALTIC REMIX

A Baltic Remix a Baltic Basic és a Baltic Classic fúziójából született: a műanyag kagylóformához egy kárpitozott ülőpárna társul. Mindezeknek köszönhetően kényelmes és stílusos, miközben tartós és könnyen tisztítható is – utóbbi pedig egy irodai vagy éttermi környezetben nem elhanyagolgató szempont.

A lábak, az ülés és a párna színeivel a kedvünk szerint játszhatunk, számtalan egyedi variációnak adva így teret. A Baltic Remix klasszikus fém lábakkal vagy forgószék formájában is rendelhető, még tovább növelve így a ’játékteret’ a számunkra megfelelő szék kialakítására. A forgószék ráadásul – akárcsak a Baltic Basic – irodai vagy home office környezetbe is ideális választás.

BALTIC SOFT DUO

A Baltic Soft Duo a kollekció csúcsa, melyben a kényelmes forma kívül-belül puha felülettel párosul, így garantálva a hívogató, otthonos élményt – mintha csak a kedvenc fotelünkben foglalnánk helyet a nappalinkban.

A háttámla kárpitozott, a belső rész párnázott és puha textillel fedett, melyek szín- és anyagválasztéka a többi modellhez hasonlóan szabadon alakítható,  a lábak esetében pedig fa és fém lábakkal, illetve forgószék változatban is választható.

Rendelés és további információ: info@bravosincord.hu