A Bravosincord Kft. munkái Az Év Irodája 2020 dobogósai között!

Az idei évben két ügyfelünk is megmérettette magát a 14. alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Irodája versenyen. A Raiffeisen Bank új székháza „Az Év Irodája 2020” kategóriában, míg az Az ESAB Kft. budapesti szolgáltató központja „Az Év Irodája Nagyvállalati díj 2020” kategóriában került a döntőbe.

Fiatalos megjelenés, elegáns megoldások: Raiffeisen Bank székház

A Raiffeisen Bank korábban két telephelyen dolgozó munkatársai új, közös irodába költöztek, így a belső terek tervezésénél és bútorozásánál kiemelten fontos volt a kollaboráció lehetőségének kialakítása.

A tágas, egyterű irodatérben a nyugodt munkavégzést elősegítendő magas projekt asztalok és akusztikus háttámlával ellátott, az ergonómiai elvárásoknak is maximálisan megfelelő kanapé szigetek kerültek elhelyezésre.

A munkavállalók rekreációját segítik elő a kifejezetten kikapcsolódásra, pihenésre kialakított területek, melyek közül a legizgalmasabb a tetőterasszal egybenyitható „Work Café”. Az ebédlőként, büféként, valamint informális megbeszélések és néhány fős rendezvények helyszíneként is funkcionáló közösségi teret kényelmes fotelek és kanapék tarkítják.

A Raiffeisen irodájába a Bravosincord – többek között – az MDD, a Klöber, az Infiniti Design és az LD Seating bútorait szállította.

 

Egy indusztriális nagyvállalat barátságos irodája: ESAB Kft.

A világ egyik vezető hegesztőgép és hegesztőanyag forgalmazó vállalata, az ESAB Kft. budapesti szolgáltató központjának bővülése miatt a Corvin negyed egyik új irodaházába költöztette át székhelyét.

A kényelmes munkavégzést többek között az innovatív akusztikus elemek, a Klöber legmodernebb, a Red Dot Design Awarddal kitüntetett ergonomikus székei, állítható magasságú asztalok és térelválasztó funkcióval is rendelkező lockerek garantálják. A kötetlen munkaállomások lehetőséget adnak a kollaborációra és a közösségi munkavégzésre.

Az irodában több mint 230 darab Connex2 szék került elhelyezésre. A Klöber Red Dot Design díjas székének újrahasznosított anyagból készült, gerincvonalhoz igazodó, rugalmas háttámlája maximális kényelmet biztosít. A manuálisan állítható ülésmagasság- és mélység mellett szinte minden a szék használójának mozgását követve automatikusan igazodik az igényekhez.

A regeneráció lehetőségét az erre a célra kialakított, színes bútorokkal berendezett pihenő sarkok és szórakoztató terek biztosítják, melyeknek központi elemei a Klöber luxus kényelmet nyújtó WOOOM foteljei.

A WOOOM sorozat 3 tagja is helyet kapott az ESAB irodájában: a magas háttámlájú lounge fotelek laptop tartóval és USB töltővel vannak felszerelve, így egyszerre biztosítják a kényelmes munka és a két feladat közötti kikapcsolódás lehetőségét. A karfával ellátott kagyló modell – mely szintén elnyerte a Red Dot Design díjat 2020-ban – akár pihenésre, akár egy rövid meetingre is tökéletes, míg a család harmadik tagja, a karfa nélküli modell kifejezette meetingekre lett kifejlesztve. A tartós, mégis könnyed megjelenésű anyagból készült modellek megjelenésükkel illeszkednek a modern irodák tereibe, miközben otthonos hangulatot is teremtenek. 

A különböző színű Cura kárpittal ellátott ülőpárnáknak köszönhetően pedig egy kis színt is visznek az irodába – ráadásul ez a tartós poliészter huzat 98%-ban újrahasznosított PET palackból készült.

 

Ezúton is gratulálunk valamennyi döntősnek és a nyerteseknek is!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email