This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

Új év, új tárgyaló

Megfogadtuk saját tanácsunkat, a 2017-es évet az irodánkban egy újonnan kialakított tárgyalóval kezdtük, amelyet TOP termékeinkkel szereltünk fel.

Pillantsatok be a kulisszák mögé! 🙂

A tárgyalót a GMB Stúdió Kft. DEKO üvegfalai segítségével választottuk le a bemutatótermünkből, hogy egy könnyed, légies, átlátható szobát kapjunk.

csak_az_uvegfal

 

A Dán DEKO térelválasztó építési rendszerek különféle átszerelhető- és mobil falrendszerekből, belső üvegfal szerkezetekből állnak. A rendszerek páratlan mobilitással bírnak, akár a falépítés közben is van lehetőség módosításra, méret pontosításra, a tervezést nem kötik szigorú szabványosított modul méretek.

A kivitelezés során a helyszínen méretre vágott rögzítő profilcsalád kizárja a pontatlanságot, minden minden méret milliméter pontos.

Hogy még komfortosabb érzetet kapjunk és a színes bútorokkal határozott kontrasztot hozzunk létre, fekete padlószőnyeget helyeztünk a burkolatra.

HUSH PAD-eket a falra!

Korábbi bejegyzésünkben már bővebben írtunk a Furniko innovatív akusztikai paneleiről, a HUSH PAD-ekről, amelyek segítségével stílusosan javíthatunk irodánk, tárgyalónk akusztikáján.

A különleges kialakítású panelek megállítják a hanghullámok terjedését, sőt, azok 85%-át el is nyelik, ezáltal kedvező akusztikai viszonyokat teremtenek.

A HUSH PAD-ekről itt olvashatsz.

tomi_fekvo

 

A HUSH PAD-ek lehelletkönnyűek, ezért installálásuk nagyon egyszerű: a művelethez csupán vízmérték, mérőszalag, ceruza és öntapadós ipari tépőzár szükséges. A képen éppen Tamás kollégánk készül a ragasztószalag felhelyezésére. 🙂

hush-pad

A tárgyaló berendezése a cégcsoportunk színeit tülrözve, kiemelt gyártóink TOP termékeit reprezentálják:

Akusztikus panel: FURNIKO HUSH PAD

Tárgyalóasztal: FURNIKO PLURIS   (a sokoldalú PLURIS rendszerről bővebben itt olvashatsz)

Tárgyalószék: PROFIM Fan

 

Ha TE is kedvet kaptál az átalakításhoz, látogass el zuglói bemutatótermünkbe:

1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: +36 1 469 6970
E-mail: info@bravosincord.hu

POST A COMMENT