This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Rólunk

Otthon az irodában

 

A Bravosincord Kft. a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy megbízói elképzeléseire több megoldási lehetőséget kínáljon. Ennek megfelelően, tudatosan kerültek az általunk képviselt cégek kiválasztásra. Cégünk elismert és neves külföldi és hazai irodabútor gyártó cégek képviseletét látja el. Emellett megvalósítjuk megbízóink egyedi bútor elképzeléseit is.

Termékválasztékunkat elsősorban az ergonómiai szempontoknak megfelelő, magas minőségű termékek alkotják, melyekre több év garanciát vállalunk.

Ügyfélkörünkben megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók továbbá a legnagyobb magyar tőzsdei vállalatok éppúgy, mint minisztériumok és államigazgatási szervek.

Egy iroda funkcionális kialakításánál kiemelten fontos szerepe van a munkakörnyezet jól átgondolt megtervezésének, továbbá a bútorok és egyéb berendezési tárgyak ergonomikus elhelyezésének.

Rendkívül fontos a rendelkezésre álló terek minél hatékonyabb kihasználása és az egymástól eltérő funkciójú helységek megfelelő elhelyezése oly módon, hogy az a maximális élhetőséget és használhatóságot biztosítson. Ha Ön is ilyen irodára vágyik, forduljon hozzánk bizalommal.

Az alábbi területek berendezésében kérhet tőlünk segítséget:

recepcio
iroda
callcenter
kollabter
regeneracio
etkezo
targyalo
technika

VÉLEMÉNYEK

Ügyfeleink mondták rólunk

Human Telex Advertising & Event

„A Bravosincord szakértelme segítségével az irodánkat sikerült magas színvonalú munkakörnyezetté és igényes közösségi térré alakítanunk, rövid idő alatt. Rugalmas ügyfélkezelésük nagyban segítette a munkánkat! Olyan cég, akiket bátran ajánlunk minden partnerünknek!”

Udvarev-Tóth Rita
account director