This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Rólunk

Otthon az irodában

 

A Bravosincord Kft. a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy megbízói elképzeléseire több megoldási lehetőséget kínáljon. Ennek megfelelően, tudatosan kerültek az általunk képviselt cégek kiválasztásra. Cégünk elismert és neves külföldi és hazai irodabútor gyártó cégek képviseletét látja el. Emellett megvalósítjuk megbízóink egyedi bútor elképzeléseit is.

Termékválasztékunkat elsősorban az ergonómiai szempontoknak megfelelő, magas minőségű termékek alkotják, melyekre több év garanciát vállalunk.

Ügyfélkörünkben megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi cégek, bankok, biztosítók továbbá a legnagyobb magyar tőzsdei vállalatok éppúgy, mint minisztériumok és államigazgatási szervek.

Egy iroda funkcionális kialakításánál kiemelten fontos szerepe van a munkakörnyezet jól átgondolt megtervezésének, továbbá a bútorok és egyéb berendezési tárgyak ergonomikus elhelyezésének.

Rendkívül fontos a rendelkezésre álló terek minél hatékonyabb kihasználása és az egymástól eltérő funkciójú helységek megfelelő elhelyezése oly módon, hogy az a maximális élhetőséget és használhatóságot biztosítson. Ha Ön is ilyen irodára vágyik, forduljon hozzánk bizalommal.

Az alábbi területek berendezésében kérhet tőlünk segítséget:

VÉLEMÉNYEK

Ügyfeleink mondták rólunk

Walmark Kft.

„2015-ben, amikor cégünk elköltözött, a Bravosincord segített nekünk, hogy az új irodánk egységes vállalati arculatot és a kellemes munkakörülményeket együtt biztosítsa minden kollégánk megelégedésére. A Bravosincord magasszintű és teljeskörű szolgáltatásaival az idei irodabővítésünk során is támogatta a fejlődésünket, egyedi igényeinket, öröm velük együttműködni.”

Túri Gábor
Finance Manager

GMB Stúdió Kft.

"Imádom az állítható magasságú asztalomat mert magas állásban olyan mintha bárpult mellett állnék! A kollégák időnként még rendelni is szoktak tőlem koktélt! ui: a szekrény alkalmas a hozzávalók tárolására!"

Kovács Zoltán
műszaki vezető

Human Telex Advertising & Event

„A Bravosincord szakértelme segítségével az irodánkat sikerült magas színvonalú munkakörnyezetté és igényes közösségi térré alakítanunk, rövid idő alatt. Rugalmas ügyfélkezelésük nagyban segítette a munkánkat! Olyan cég, akiket bátran ajánlunk minden partnerünknek!”

Udvarev-Tóth Rita
account director