This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

Javíts irodád akusztikáján stílusosan!

Nehezen koncentrálsz a zajos irodában? Zavar munkatársaid telefonálása, csevegése? Az őrületbe kerget az állandóan zakatoló, pittyegő nyomtató?

Csökkentsd a minimálisra az irodai zajokat a Hush Pad akusztikai panelekkel!

A Hush Pad kollekció nem csupán játékos, vonzó megjelenést kínál, hanem megállítja a hanghullámok terjedését – azok 85%-át elnyeli*- ezáltal kedvezőbb akusztikai viszonyokat teremt. A Hush Pad panelek a falra szerelhetőek, belógathatóak a mennyezetről, de akár szabadon álló privacy screen-ként is elhelyezhetőek, így téve játékosabbá, stílusosabbá az irodát.

*A Hush Pad akusztikai termékeket ISO 354:2005 és ISO 11654:1997-es szabványnak megfelelő akkreditált laboratóriumi teszteknek vetették alá.

A Hush Pad környezetbarát. 100%-ban újrahasznosított PET poliészter rostokból készült. A termék előállítása során formaldehid mentes alapanyagok kerülnek felhasználásra.

Felmerülhet a kérdés, hogy biztonságos-e a Hush Pad panelek használata? A válasz: igen! Az akusztikai rendszer B-s2,d0-ás gyúlékonysági osztályba sorolható, vagyis a termék alacsony gyúlékonysági veszélyt jelent, ezáltal biztonságosan rögzíthető falra, illetve lógatható be bármilyen típusú környezetben.

 

Az akusztikai paneleket a díjnyertes brit textilgyártó, a Camira kárpitozza 100%-os tisztaságú gyapjúval. A színek széles tárházából választhatunk, így a szolíd, szinte észrevehetetlen kialakítástól az extravagáns, élénk színek alkalmazásán át mindig az adott irodai környezethez tökéletesen illeszkedő dizájn valósítható meg.

A professzionális technológiának köszönhetően szinte bármilyen forma megvalósítható a panelekből, melyeket  nem kell külön keretbe helyezni, így megőrzik természetes könnyedségüket és kiemelkedő akusztikus tulajdonságukat.

 

A panelek elhelyezésének lehetséges változatai:

1/falra rögzített elemek

furniko_agile_jll7

 

2/szabadon álló elemek

Az elválasztóként használt Hush Pad nem pusztán a tér esztétikus megjelenéséhez járul hozzá, hanem megakadályozza, hogy a hanghullámok rögtön visszaverődjenek. Az elválasztó panelek klasszikus szögletes és változatosan kreatív formákban, mértben és színekben rendelhetők.

hush-pads-furniko-8

 

3/mennyezetről belógatott elemek  

hush-pads-furniko-7

 

4/telefonfülke és “privacy box” kialakítású elemek lehetővé teszik a bizalmas telefonbeszélgetések lefolytatását

furniko

 

Sorry, the comment form is closed at this time.