This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

Ideális hőmérséklet az irodában?

Te is tapasztaltad már, hogy az irodában lehetetlen beállítani azt a hőmérsékletet, ami mindenki számára ideális? A hőérzékenysége mindenkinek eltérő. Van, akinek mindig melege van és van aki állandóan vacog.

kloeber_klimastauhl

Többféle módja van annak, hogy felmelegítsük magunkat, de az irodában azért mégse koktélozgathatunk, azt hagyjuk meg a hétvégi partikra. 🙂 Kesztyűben se szerencsés püfölni a klaviatúrát, tehát itt más alternatívát kell választanunk.

 

A megoldás: KLÖBER Klimastuhl, a fűthető-hűthető szuperszék.

klimastuhl

A megfelelő hőmérséklet fontos feltétele annak, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyen. A Klimastuhl használatával az összes kolléga önállóan szabályozhatja a hőmérsékletet. A hölgyek általában fűtenek, a férfiak pedig hűtik magukat.
Az optimális hőmérséklet ugyanakkor elősegíti, hogy jobban teljesítsünk. Ha valaki állandóan csak vacog és forró tea szürcsölésével tölti az időt, az rontja a teljesítményt, pont úgy, ahogy a verejtékcseppek törölgetése is. 🙂
A szuperszék használatával ugyanakkor energiát takaríthat meg a cégünk, ezáltal csökkentheti a költségeit. A fűtési funkció 37 fokra képes felmelegedni, ami megfelel egy egészséges ember testhőmérsékletének. Az irodai hőmérséklet 1 fokos csökkenése pedig akár 6%-kal csökkentheti a fűtési költségeket. Reménykedjünk, hogy a megspórolt összeget fizuemelésre fordítja a főnök. 🙂

 

A KLÖBER Klimastuhl főbb tulajdonságai:

⇒ vezeték nélküli akkumulátor biztosítja a szabad mozgathatóságot,klimastuhl1

⇒ az akkumulátor üzemideje fűtőmódban akár 8, hűtőmódban akár 16 óra is lehet,

⇒ intelligens „ülésfoglaltság érzékelő”, ami felismeri, ha felállunk a székből, így nincs üresjárat az üzemelésben,

⇒ klíma funkció az ülésen és a háttámlában, ami két irányból biztosítja a kellemes hőérzetet,

⇒ két lépéses vezérlő,

⇒ ergonomikus kialakítás.

Meggyőztünk? Ne köss kompromisszumokat! Válaszd te is a Klöber Klimastuhlt!

 

Bővebb információért látogass el a BravoSincord bemutatótermébe.

1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: +36 1 469 6970
E-mail: info@bravosincord.hu