Fizikai és pszichikai funkciók összhangban – GMB Solutions Az Év Irodája Szakmai díj 2019 döntőse

Büszkék vagyunk rá, hogy megbízónk, a GMB Solutions Az Év Irodája Szakmai díj 2019 döntősei közé került, különösen azért, mert új irodájuk bútorozási feladatait teljes egészében a Bravosincord Kft-re bízták.

A GMB Solutions irodaterekbe kínál magas minőségű, rugalmas térelválasztási megoldásokat beltéri mobil- és üvegszerkezetek által. A cég 14 év után döntött úgy, hogy elhagyja korábbi telephelyét, a RENO udvart és átköltözik az újonnan épülő és remek lehetőségeket kínáló FERRUM irodaházba. 

A GMB részéről tudatos döntés volt, hogy a jól megszokott ipari hangulat megmaradjon új irodájukban is, ugyanakkor törekedtek rá, hogy otthonossá és szerethetővé tegyék a belső tereket, hogy kollégáik minél jobban érezzék magukat.

Így találtak új otthonra a Lomb utcában, a FERRUM Irodaház falai között, ahol Angyalföld indusztriális múltja modern környezetben éled újjá, tökéletes alapot adva a vállalat modern, mégis otthonos szemléletének.

A belső térszervezésnél meghatározó szempont volt, hogy az illeszkedjen cégük filozófiájához, mely szerint a hierarchikus döntések helyett intenzív közös kommunikációra van szükség, így például a tárgyalók mellett több informális közösségi tér is kialakításra került.

Az iroda középpontjává a konyha-étkező vált, mely összenőtt egy „klub hangulatú” relaxációs sarokkal is, ahol a kollégák egy-egy kávé mellett spontán beszélgetésekbe, információ cserébe kezdhetnek.

A bútorozás szempontjából kihívást jelentett az ipari, mégis otthonos és kényelmes hangulat kialakítása, illetve a korábbi irodából érkező bútorok összehangolása az újakkal stílus és színek tekintetében is.

Így kerültek kiválasztásra a munkaállomásoknak helyet adó tágas open-office térbe az esztétikai és funkcionális szempontból is jól variálható FURNIKO Pluris kollekciójának asztalai, melyek legnagyobb előnye kombinálhatóságuk mellett, hogy a dolgozók számára is kényelmesen és egyszerű használatot biztosítanak. 

A csendes és nyugodt munkavégzést segítik elő a FURNIKO Hush Pads kollekció asztalokat elválasztó és mennyezetről lelógó akusztikai palelei, melyek hatékony hangelnyelő tulajdonsággal bírnak és nem utolsó sorban dekoratív elemei is a térnek.

Szintén fontos szempont volt, hogy az iroda egyben bemutatóteremként is funkcionáljon és valamennyi üvegfal típus megjelenhessen úgy, hogy az ne váljon zavaróvá.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email