Engedd szabadjára a fantáziád és varázsold egyedivé az irodabútoraidat!

Ismerkedj meg a Furniko innovatív rendszerével, a PLURIS-szal!

A PLURIS nem pusztán fantázianév. A PLURIS többet jelent, számtalant, azt a pluszt, ami az irodabútor rendszer designereit inspirálja! A PLURIS minden szempontból egyedi; kompromisszumok nélkül kínálja a lehetőségek széles tárházát.

A PLURIS egy univerzális rendszer 6 féle választató vázszerkezettel. Az egyes elemek sokféleségének köszönhetően open-space irodák, konferencia termek, vezetői irodák, recepciós terek és klasszikus irodai szobák egyaránt könnyedén kialakíthatóak.

mg_7225

 

A PLURIS többet kínál, mint puszta funkcionalitás; praktikus kiegészítőivel megkönnyíti a mindennapokat.

Az asztalban elhelyezett kábelcsatorna és a designos kábelkígyó alkalmazása nem csupán rendezett vezeték-hálózatot eredményez, hanem gyors, egyszerű hozzáférést is biztosít azokhoz.

mg_6859

mg_6904

 

Ki mondta, hogy az irodatér komor és unalmas legyen?

A PLURIS-szal eltűnnek a határok, a rendszer a választás és kreativitás végtelen szabadságát kínálja.

Napjainkban minden cég igyekszik az egyediségét hangsúlyozni. Miért éppen az irodatér kialakítása során ne alkalmaznánk ezt az elvet?  Felmerül a kérdés, hogy vajon lehetséges, hogy egy  irodabútor valóban egyedülálló legyen és az adott vállalat arculatát tükrözze?

A válasz IGEN!

mg_1437

 

A PLURIS rendszer az irodabútorok teljesen új dimenzióját tárja elénk: a korábban ismert klasszikus szekrények funkcionalitása mellett az irodatér szabadon alakíthatóvá válik. Igénytől függően rendelkezésre állnak laminált-, színezett üveg-, illetve egyedi nyomattal ellátott előlapok is, amelyek megjelenésének csupán a fantázia szabhat határt.

mg_5506

 

Természet inspirálta színek

A színeknek mágikus hatása van, képesek befolyásolni a hangulatunkat. Ahogy a gasztronómiában a megfelelő fűszerezés kiemeli az étel ízét, úgy a harmonikus tér kialakítása során a gondosan megválasztott színek inspiráló, egyedi enteriőrt teremtenek.

Kifejezetten a PLURIS számára 3 új, energikus szín került bevezetésre: a Lime zöld, a Chilli vörös és a Padlizsánlila, amelyek tökéletes párost alkotnak a mogyoró- és cseresznye színű vázakkal.

A Lime zöld a mediterrán napsugarak harmóniájával nyugodt irodai légkört biztosít.

mg_7995

A Chilli vörös erőteljes színe kirobbanó energiát közvetítve inspirálja a kreativitást.

mg_1029_1

A Padlizsánlila az elegancia és a tekintély megtestesítőjeként stimulálja az érzékeket és a kreativitást.

mg_6073_1

Te melyik színt választanád?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email