This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Blog

Engedd szabadjára a fantáziád és varázsold egyedivé az irodabútoraidat!

Ismerkedj meg a Furniko innovatív rendszerével, a PLURIS-szal!

A PLURIS nem pusztán fantázianév. A PLURIS többet jelent, számtalant, azt a pluszt, ami az irodabútor rendszer designereit inspirálja! A PLURIS minden szempontból egyedi; kompromisszumok nélkül kínálja a lehetőségek széles tárházát.

A PLURIS egy univerzális rendszer 6 féle választató vázszerkezettel. Az egyes elemek sokféleségének köszönhetően open-space irodák, konferencia termek, vezetői irodák, recepciós terek és klasszikus irodai szobák egyaránt könnyedén kialakíthatóak.

mg_7225

 

A PLURIS többet kínál, mint puszta funkcionalitás; praktikus kiegészítőivel megkönnyíti a mindennapokat.

Az asztalban elhelyezett kábelcsatorna és a designos kábelkígyó alkalmazása nem csupán rendezett vezeték-hálózatot eredményez, hanem gyors, egyszerű hozzáférést is biztosít azokhoz.

mg_6859

mg_6904

 

Ki mondta, hogy az irodatér komor és unalmas legyen?

A PLURIS-szal eltűnnek a határok, a rendszer a választás és kreativitás végtelen szabadságát kínálja.

Napjainkban minden cég igyekszik az egyediségét hangsúlyozni. Miért éppen az irodatér kialakítása során ne alkalmaznánk ezt az elvet?  Felmerül a kérdés, hogy vajon lehetséges, hogy egy  irodabútor valóban egyedülálló legyen és az adott vállalat arculatát tükrözze?

A válasz IGEN!

mg_1437

 

A PLURIS rendszer az irodabútorok teljesen új dimenzióját tárja elénk: a korábban ismert klasszikus szekrények funkcionalitása mellett az irodatér szabadon alakíthatóvá válik. Igénytől függően rendelkezésre állnak laminált-, színezett üveg-, illetve egyedi nyomattal ellátott előlapok is, amelyek megjelenésének csupán a fantázia szabhat határt.

mg_5506

 

Természet inspirálta színek

A színeknek mágikus hatása van, képesek befolyásolni a hangulatunkat. Ahogy a gasztronómiában a megfelelő fűszerezés kiemeli az étel ízét, úgy a harmonikus tér kialakítása során a gondosan megválasztott színek inspiráló, egyedi enteriőrt teremtenek.

Kifejezetten a PLURIS számára 3 új, energikus szín került bevezetésre: a Lime zöld, a Chilli vörös és a Padlizsánlila, amelyek tökéletes párost alkotnak a mogyoró- és cseresznye színű vázakkal.

A Lime zöld a mediterrán napsugarak harmóniájával nyugodt irodai légkört biztosít.

mg_7995

A Chilli vörös erőteljes színe kirobbanó energiát közvetítve inspirálja a kreativitást.

mg_1029_1

A Padlizsánlila az elegancia és a tekintély megtestesítőjeként stimulálja az érzékeket és a kreativitást.

mg_6073_1

Te melyik színt választanád?